Soy-cream-Geschnetzeltes

If you want to have a translation for ‚Geschnetzeltes‘ it would be „meat-cut-into-strips“. But I think the Austrian word is much more catchy.

What you need:

100g Soy Geschnetzeltes
water
2 onions
1 clove of garlic (or not)
oil/fat
pepper, salt
200g mushrooms (I prefer fresh champignons)
corn starch
600-800ml vegetable soup
200ml soy cream

Well first of course you need to cut the onions and put them into a pan or pot with some oil. Then add the mushrooms and prepare the soy strips like decribed on the package. (put it into cooking water for about 3-5 minutes, then press out the water). Add the cooked soy strips. After everything looks well roasted, add the vegetable soup and spices. Finally add the vegan cream and add corn starch to make it more pasty. Serve it with rice, or whatever you like.

soy geschnetzeltes 2

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s