Vegan Cheese Sauce

Things you need:
1 Cup (150g) Potatoes, cut in pieces
¼ Cup (60g) Carottes, cut in pieces
1 Onion, cut in pieces
Cook those in one Cup (240ml) of Water until everything is soft and then mix it with the other ingredients:
¼ Cup (60g) Cashewnuts (I always take one hand full or a little more)
1 clove of garlic (I leave it away since my boyfriends stomach doesn’t tolerate it)
½ tsp. Dijon mustard
1 ½ – 2 tsp. salt
1 tsp. lemonjuice
¼ tsp. black pepper
1/8 tsp.cayenne
Tastes awesome with noodles! Very easy to make and as hot as you like. You have to mix it very good to get a smooth texture.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s