Bulgur Quinoa Pan – Mexican Style

What you need:
Bulgur-Quinoa Mix
Water
Salt, Pepper
Onions
One green Pepper
Tomatoes
Corn (can)
Beans
Olive Oil

For those who like it hot:
Garlic
Chili

What you need to do:
Cook the Quinoa-Bulgur-Mix in a pot with water for about 10 minutes. Use a low temperature. Afterwards use a sieve to get rid of the water. Put some Olive Oil in a pan and cut the Onions. Roast the Onions inside the pan, then cut and add the green pepper as well as the tomatoes. Afterwards add corn and beans. (On my pictures there are no beans because I had’nt any) Eventually add the Quinoa-Bulgur-Mix to the pan. Spice it to taste. (I like to add some Soja Cuisine over the served dish)

12165791_10205103200559022_1495891294_n12166222_10205103199719001_146378381_n

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s